Image Alt

Vinarium 2022

Vinarium, cel mai important Concurs Internațional de Vinuri din Europa de Est, se va desfășura în perioada 26-29 mai 2022!

VINARIUM International Wine Contest 2022 este organizat de către ASER Consulting&Management, în parteneriat cu Asociația Degustatorilor Autorizați din România (ADAR), sub patronajul OIV (Organizatiei Internaționale a Viei si Vinului) și VINOFED (Federația Internațională a Marilor Concursuri de Vinuri). Concursul se află la cea de a XIX-a ediție.

VINARIUM poate fi principalul instrument de calibrare și comunicare pentru piața vinului din aceasta parte a globului, cu influențe benefice majore pentru toți producătorii de pe oricare continent. Evenimentele asociate, canalele media, expunerea directă către entuziaști și iubitori ai vinului, diplomele și însemnele care vor însoți în piață sticlele cu vinurile premiate, constituie elemente de forță în creșterea notorietății, implicit a vânzării vinurilor de calitate certificată.

Rezultatele VINARIUM vor fi argumente la achiziție pentru milioane de cumpărători din România, Polonia, Ucraina, Rusia – țări care se află încă la distanță de potențialul maxim de consum.

Agenda:

  • 30 Aprilie 2022 – Data limită de înscriere a probelor
  • 07 Mai 2022 – Data limită de primire și recepție a probelor
  • 26 – 29 Mai 2022 – Desfășurarea Concursului
  • 03 Iunie 2022 – Afișarea online a rezultatelor VINARIUM 2022

Pentru mai multe detalii vizitați www.iwcb.ro