Image Alt
  /  Casa Colinelor

Casa Colinelor

Situat la numai 70 de km de București, în orașul Urlați, Casa Colinelor este popasul ideal pentru călătorii care explorează podgoriile din Dealu Mare și o destinație potrivită pentru un final de săptămână odihnitor. Călătoria 1000 de Chipuri continuă la crama noastră, unde vă invităm să degustați vinurile și să înnoptați.

Micul dejun, prânzul și cina se pot servi într-un ambient călduros în interior sau pe terasa cu vedere la grădină însă, pentru evenimente în aer liber, cortul de vară poate găzdui evenimente pentru 300 de invitați.

Facilități: Meniul restaurantului nostru conține preparate specifice zonei dar și brânzeturi fine care sunt complementare degustărilor de vinuri.

Pe lângă meniul a la carte la Casa Colinelor clienții noștri se pot bucura de un proțap tradițional sau chiar de meniuri bufet care includ o gamă variată de produse preparate cu ingrediente locale.

Cazare: 50 de turiști în camere duble, apartamente și o suită, hotelul fiind dotat cu încălzire centrală, baie proprie, aer condiționat, TV și WIFI.

Pret cazare: de la 150 lei/cameră/noapte

Distanța de la Bucuresti: 70 km