Image Alt
  /  Ferma Dacilor

Ferma Dacilor

Aflat în inima zonelor viticole cu același climat ca al vestitului Bordeaux și a renumitelor crame Tohani, Budureasca și LacertA, resortul Ferma Dacilor a fost conceput pentru a le oferi oamenilor șansa de a-și aduce aminte de vremurile când nu existau E-uri, gadget-uri și internet.

Ferma Dacilor pune la dispoziția oaspeților săi un restaurant cu o capacitate de 200 de persoane, cu o terasă de 200 de persoane și locuri de cazare în 21 de camere double sau twin și 4 căsuțe în copac în regim double. Pentru grupuri mai mari, capacitatea de cazare poate fi marită cu încă 30 locuri situate la 7 kilometri, în orașul Mizil.

Acceptăm tichete, carduri sau vouchere de vacanță și inclusiv plata cu cardul. De asemeni, rezervările de cazare se fac direct pe site. Aici turiștii găsesc cele mai bune motive să evadeze din tumultul cotidian: de la cazare în căsuțe din piatra și lemn (unice în Romania), ca pe vremea dacilor, servirea mâncării făcute pe vatră, în cuptoare din piatră și până la drumeții la cele mai mari crame din România.

Facilitați: Sală de conferințe – 20 de locuri, 50 de locuri de cazare, restaurant 180 de locuri, terasă 300 de locuri, echitație, degustări de vinuri, fermă cu animale (căprioare, ierpuri, cai, găini, porci, caței).

Împrejurimi:

Situl dacic de la Budureasca
Muzeul Conacul Bellu – Urlați (32 km)
Stațiunea Balneoclimaterica Sărată Monteoru (38 km)
Muzeul Județean de Științele Naturii „Prahova” (45 km)
Vulcanii Noroioși Pâclele Mari și Mici (60 km)
Bălți de pescuit (Fulga, Rațcă – 30 km)

Cazare:

4 căsuțe suspendate (pat matrimonial și canapea)

21 camere în fermă (pat matrimonial și paturi twin)

Preț cazare: de la 260 lei/cameră/noapte

Distanța de la București: 90 km